Babysim

I torsdags var vi på babysim för första gången....såååå mysigt!  Lite synd dock att det är så himla korta stunder så här första gångerna ca 10-15 minuter, vissa barn är ju så små och vissa har aldrig badat så dom orkar inte så mkt.  Varje torsdag när vi badar så börjar man med att sitta vid bassängen och instruktören (i vårt fal Ritva) går igenom vad vi ska göra och för att undvika "olyckor" i badkläderna så byter vi om på dom små aldeles innan vi hoppar i. Jag var snabb på med badbyxorna, när det var dags att hoppa i vad händer då...jo bajset är ett faktum, det kom som skjuten ur en kanon, bajs heeela ryggen och benen fulla badbyxan!!!!  Tuuur att vi inte han i vattnet!!!*haha*
Ja ha då var det bara att börja om då...tillbaka in till omklädningsrummet  in i duchen för att spola av, snabbt in till kassan för att köpa en engångsblöjja, snabbt in igen till basängen. Ja då hade ju de där 10 minutrarna nästan gått...ja ja bättre flyt (hoho) nästa gång!! Nä då... men vi han med lite sång och lek med "skrutten" och mag/rygg läge!!  Lucas tyckte det var toppen kul att bada, nästa gång hoppas jag att vi kan få vara med på hela!!



Agnes på babysim...ska fota Lucas nästa vecka oxå. Jag var ensam i torsdags så det blev dåligt med foton men nästa vecka är Daniel med!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0