Egen hårvård!!

Syrran och jag hade egen¨hårvård idag.....ingen av oss hade gjort ngt på länge och nu var det  äntligen dax!!! Vi såg ut som små råttor i håret och kände oss pissiga bägge två vilket före bilden visar;) 
(sorry syrran men du blundade på alla kort) 



Så himla cool frisyr du fick sen..oj oj!  Klippte en kort modern frisyr med kort nacke och tyngd framtill. Färgade sedan utväxten mörk och behöll de blekta topparna...såååå härligt djup och fina kontraster!!!
 


 
Jag försöker ju att spara ut håret så Linda toppade bara till det och gjorde mig lite blondare. Känns sååå härligt!!! 


Skulle gärna ha det där blonda som syrran har men jag får ta det försiktigt för jag är ju rädd om längden på håret och för att få det där h*r vita håret så krävs det att man bleker myyyycket!!! Får nöja mig med lite så där öststats gult så länge!! LOVELY..tack för hjälpen syrran..känns härligt att vara nyfärgad!!! 

Hallelujah moment!!

Detta köpte jag på Apoteket i fredags...nu snackar vi överlevnadskit!!!! Jag börjar att bli GALEN över Daniels snarkande på nätterna, han liksom skriker i sömnen..... nä det är inget skämt när hela byn är tyst och alla sover så känns det som att hans snarkandet övergår från lite "phuande" till ett rejält vrål. Det funkade HALLELUJAH!!!!!!! Jag vaknade en gång  på natten av att Lucas ville äta och under tiden jag ammade så var det faktiskt bara lite "phuande" jag hörde från min älskade vän, helt otroligt!!! Kämpa på vännen *ler*!!! Han sa dessvärre att det smakade illa och att det var ett rejält tryck i flaskan och att det kändes konstigt..men men vad gör han inte för husfriden ;)!!!
                                                

Foton

Igår var Carro här och tog lite foton på oss... här får ni se några av dom :)








Tjejen som kammat sig med gräddvispen;)




Ny vecka igen..måndag 19/1

Ja då är det en ny vecka igen..nu känns det som att veckorna flyger iväg, snart är det februari. Jag tycker att det är så skönt att vi är på rätt sida av året, nu är det massor av saker att se fram emot, men mest ser jag fram emot ljuset..jag är i stoooort behov av ljus just nu. Sen har vi ju påsken som är fin och våren framförallt...åh tänk er våren, det doftar liksom lite så där blött och varmt.   Nä nu ska jag ta och amma lilla Lucas som börjar att bli hungrig!!  Hej hej!!

Onsdag 14/1

Hej hej ....nu var det länge sedan jag skrev här. Men nu är jag så gott som på banan igen. Lucas är lite hängig..han har feber och är snorig men tror att han börjar att pigga på sig nu, han är väldigt på G ikväll iaf!! HOPPAS att han är feberfri imorgon. Idag har vi donat lite här hemma och städat undan lite, får se om jag kanske kan få undan lite julpynt imorgon, får se hur det går nu när jag kommer att vara ensam med två hundar och två barn..hihi lär inte hinna så mkt alls kan jag tänka mig. Agnes får vara hemma nu när det går magsjuka på dagis, vi vill ju INTE att Lucas ska få det och inte vi andra heller naturligtvis.Tänkte lägga in lite fina bilder på våra djur oxå..dom har jag ju inte ens nämt i bloggen förrän nu, vi har två hundar en liten Cavalier King Charles spaniel som heter Ronja och en  Bernersennen som heter Alice. Det slank in en fin bild på hästarna som vi hade förut...en bild på Magee och hennes föl och en annan på min Flisan. Ha det gött!!





Maggan och Casira


Ronja som valp


Flisan


Alice






Ronja och Henry

Hemhjälp!!

Idag har jag haft hemhjälp...en liten tjej som verkligen tycker att diska är hennes uppdrag här i livet. Jag tycker väl att det är si så där......det länkas liksom ihop med att skura golvet i köket oxå vilket jag inte alls tycker är särskilt roligt. Men men vad gör det när Agnes är såååå nöjd när hon diskar!!  

Tänkte lägga ut bilder men ångrade mig.......på bilderna så står hon och diskar utan tröja( av vissa skäl) och det är ju så tragiskt att man inte ska våga visa dom här på bloggen pga att det finns galna människor som inte ser på dom bilderna med "friska" ögon utan ser ngt annat i dem än vad vi andra gör. Trist ... man måste tänka sig för noga!!

Julfest i skogs kyrka!!

Den 6/1 (tisdags) var vi i Skogs kyrka på julfest, såå mysigt!!  Här kommer lite bilder därifrån. Om ni undrar varför Agnes ligger på golvet på vissa bilder så är det inte för att hon är sur (skulle annars lätt kunna vara så) utan dom sjunger "björnen sover"....











Söta Livia



Tomten kom ju oxå så klart!!


Alla barn fick godispåsar!


Nyårsafton!!

Jag har glömt att lägga ut bilder sedan nyår...
Vi hade en supermysig kväll med Maria, Jonas, Norah & Pernilla, Anders, Julia. vi åt gott och slöade!! 
Tack för en trevlig kväll!!


Lucas i nyårs kostymen ;) hihi


Sötingen Julia


Killarna sitter med barnen medan vi förbereder lite med maten...vi hade det  så lugnt och skönt!!!

Taco kväll!!

Nu är vi mätta och belåta ..idag blev det tacos med svärmor och svärfar. Att jag alltid ska slänga i mig tacos...det är underligt, jag blir ju mätt på en enda tacos och sen blir jag hungrig efter två timmar igen..inte bra. Antar att det är för att det är sååå himla gott!!! Agnes verkligen älskar sin farmor och farfar, hon blir så glad då vi säger att dom ska komma eller att vi ska fara dit..ikväll har hon och farmor målat och lekt affär (oj oj vad roligt de hade) medan farfar och Daniel slumrade till i soffan efter maten.

Nu börjar jag bli less på alla dessa helgdagar..kan det inte få bli vardag och lite normalt nu, inget har varit sig likt sen Lucas föddes...bara helgdagar och en massa slams. Men det är ju skönt det oxå ibland!! 
Här kommer lite bilder från kvällen.


 oj oj vilken napp var min nu då??!!









Matsvimma!!

barn, blöjor, sömn, amning osv....

ja det är ju det vårt liv handlar om just nu...våra barn!!  Så det är ju bara att vänja er vid att det skrivs väldigt mycket om barnen och allt det som hör där till. 
Jag fungerar inte alls om jag inte får sova...jag blir gaaalen då.
Jag tappar tålamodet och blir allmänt gnällig då, som ett barn kan jag vara ärlig att säga.
Nu har vi sån otrolig tur att vi fått två barn som sover(peppar peppar ta i trä) bra på nätterna.
 Agnes hon ammade bara första nätterna på bb sen slutade hon äta på nätterna, Lucas äter en gång mellan 05.00 och 06.00(vilket med en tvåring hemma tycks vara morgon) sen kan han somna om och sova till runt tio. Jag väntar bara på bakslaget när han ska amma flera gånger och inte kan somna om för alla säger att .."du Sandra ta inget för givet det kan ändras" så jag ropar inte hej ännu. Men jag kan säga att vi njuter så länge det varar.

Just nu kämpar Daniel med att få Agnes att somna..det är kämpigt för henne nu efter alla helgdagar då det blivit oordning på tiderna. Vi tycker att hon kan få känna att det är helg hon oxå hon får vara uppe lite längre för vi har ju inga morgontider att passa då, men nu måste vi försöka få in några normala rutiner igen och då får man bita i det sura äpplet.
NU har lucas äntligen fått lite vakentid på dagarna, förra veckan sov han säkert 20-22 timmar av dygnets 24 timmar, det var lite trist och man blir ju orolig när han aldrig är vaken (förutom när han äter då så klart!!) men så är det kanske att ha spädbarn men det är ngt jag glömt. Han har börjat att bli riktigt knak i nacken nu...ligger på mage och kollar upp för fullt, såååå ortoligt gulligt!!! Agnes är så stolt över sin lillebror och så otroligt snäll, hon pussar och gosar med hans händer och fötter, säger till mig när han är ledsen, att han vill ha tutten eller att han vill ha "nam nam"=mat. Hoppas att det fortsätter så så det inte blir sån avundsjuka och rivalitet.  Nä fredagkväll är det ju faktiskt, kanske jag ska gå och vara lite social med min man..hihi tiden går fort vid datorn. Ha en härlig helg!! Kram //Sandra


RSS 2.0