Hm... jag behöver hjälp!!!

Jag har tänkt att skriva ett väggord ovanför vår spislucka som hänger i hallen...men jag är så osäker på typsnittet på den mer kursiva delen. Jag vill ha ngt som är lite mer snirkligt ( speciellt g,d,) utan att göra det oläsligt!!!  Jag har lite olika snitt på det som hänger på väggen nu men ni kan ju få se på ett ungefär hur
jag hade tänk mig !!  Har ni tips på andra typsnitt som ger lite mer snirklighet specielt på bokstäverna g&d så skriv gärna till mig!!
Tanken är att dessa bokstäver ska skrivas lite över de stora bokstäverna ovanför  

Vi är på plats...otroligt!!!

Vill länka er till Celine Dions konsert i Stockholm i somras. 
"All by my self " var magisk, vi sitter där på 10:e rad och njuter av denna stjärna sjunga denna låt!!
Lyssna på höjningen i slutet...otroligt!!! 

Advent!!!

Nu har jag pysslat lite mellan idol pauserna...och så här blev det hemma hos familjen Östman till Advent!!
Måste även säga att det var på tiden att Johan åkte ut!!!!


Lite mys i hallen 

Nya kuddar och nya ljustoppar

Agnes julkalender...fattas några påsar på bilden för er som märker detaljer *ler*

Lite mörkt men oj...det blir jul direkt när man sätter upp den.

Lite bilder på Agnes


Supergod kycklingwok

Kinesisk kycklingwok

Ingredienser
Portioner: 4

450-500 g kycklingfilé
2 dm purjolök 
150 g rotselleri 
2 röda paprikor 
1 burk bambuskott, ca 450 g
200 g färska champinjoner 
2 gula lökar
1 msk olja
2 tsk maizena
1/2 dl soja 
3 dl vatten
1 buljongtärning

Kinesisk kycklingwok

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Avancerat

Gör så här
1. Skär kycklingköttet i lillfingerstora bitar. Strimla purjo, selleri, paprika och bambuskott. Skiva champinjonerna. Finhacka löken.
2. Hetta upp oljan i en wok eller i en stor stekpanna. Bryn kycklingbitarna runt om. Ta upp. Bryn selleri, bambuskott och champinjoner hastigt i några minuter. Lägg tillbaka kycklingbitarna.
3. Rör ut mjölet i sojan . Häll det och vattnet i stekpannan/woken. Smula ner buljongtärningen. Koka i 5 minuter med lock.
4. Tillsätt purjo- och paprikastrimlorna. Ta av locket och låt stå 5-10 minuter att sjuda på svag värme.
5. Servera med ris.

SUPER SMASK!!!!  Jag ska nästa gång tillsätta lite salt och lite mer hätta tex sambal. men som sagt super smask!!!  Kram på er och smaklig måltid!!! 


Lyssna och njut!!

Jag har lagt in en mini ipod på bloggen med lite blandade låtar så slå på den och njut en stund!!!

Välkommen till världen !!

Måste passa på att gratta två kompisar som just fått barn
Maria och Jonas som fått världens sötaste lilla tjej Norah . Stoooort GRATTIS!!!
Sen Anna och Robert som fått en supersöt liten pojke Alfred...massor av grattis kramar från oss!!!!


Ursäkta röran!!

Såg nu att min länk inte blev så bra..jag skulle länka till en jullåt med Celine Dion men det funkade inte direkt...du som vet hur man gör...snälla hjälp mig lite på traven !!  Vill kunna lägga in lite härlig musik här oxå!!
Måste varna för mycket tjafs här på bloggen nu ikväll..jag måste få prova mig fram här och se hur man ska göra med allt. Nä men vad säger ni..lite mer bilder kanske.
Mina största intressen i livet är ju min familj så klart, min man Daniel vår dotter Agnes och sen lilla bebisen i magen som snart ska få se dagsljuset. Sen älskar jag inredning och att dona och fixa till i hemmet. Mitt jobb är oxå ett stort intresse..för er som inte vet så jobbar jag som frisör och driver min egen verksamhet. Så min blogg kommer till stor del att handla om detta..familjen, inredning och hår/make-up.

Tänkte lägga in lite bilder på vår nya hall...iom att vi ska få in en syskonvagn så har vi varit tvugna att ändra om lite. Så här blev det ...lite efterbilder för jag hittar inte bilderna sedan innan!!!






Äntligen vinter!!



Lägger in en några bilder som jag tog när vår första snö fallit. En underbar dag, det var ett otroligt sken ute, ni vet ett sånt vitt/blått sken så att det bara rinner ur ögonen när man tittar på snön, ja ni kanske kan föreställa er?! Helt magiskt, vi åkte pulka/bob och tog en promenad runt byn. Vi ville aldrig gå in!!

Detta är tagen vid vårt hus. Detta är den första fina riktiga vinterdagen i år..2008.11.17. Det var magiskt ute, vi åkte pulka/bob och tog en promenad runt byn. Vi ville aldrig gå in, det var ett otroligt fint sken ute den här dagen.








Ny i bloggsverige!!

Ja ha..nu sitter jag oxå här med en egen blogg då!

Roligt och spännande, jag vill ju liksom att det ska finnas lite inlägg här för er att läsa men med tanke på att jag kommer att föda vårt andra barn om ett par dagar så vet jag inte hur den närmsta tiden kommer att se ut, men jag ska försöka att uppdatera bloggen med jämna mellanrum iaf .
Känns roligt!!

Mmmmm min man har poppat popcorn nu och det doftar i hela huset, smask!!  Ska nog gå och sno åt mig en näve..kanske två ;). Har ni förresten testat aromat på popcorn...det är toppen!!  Jag brukar vara skeptisk till nya smaker med det var en hitt.

Det var allt för nu..nu ska jag se om jag kan utforma bloggen. Skriver lite mer senare ikväll!!
Hej så länge!!!

lyssna på den här så länge..    http://www.youtube.com/watch?v=Hii_inLmjbs

RSS 2.0