Det sägs att det är dags nu...??!!

Ja det går rykten om att jag tydligen fyller 30 år...nä jag vet..jag kan inte tro det jag heller ;)!! Skämt och sido, på fredag är det den "stora dagen" och jag har laddat kylskåpet med lite gosaker ikväll. Jag var på Hemköp och handlade nu ikväll..åh så härligt lugnt och skönt det var där den här tiden på kvällen, toppen!!! Var även in på dollar och köpte lite fina drickesglas för alla våra går sönder (köpte ca 12 st på IKEA för inte så länge sedan..hm). Hittade mindre glas med svarta fjärilar på 2 st för 10:- är det inte underbart så säg!!!  ;)  Pappa ringde idag och kollade vad jag önskade mig..ja det är ju den svåraste frågan jag får...det är ju så otroligt svårt att önska sig saker, jag menar.. när man är 30 år så har man ju det mesta och man vill ju kanske hitta på ngt som man har kvar liksom i flera år. Men min underbara man kom ju på att jag kanske kunde tänka på ngt som vi kan ha ute....då kom jag på det, jag vill köpa en hammock till sommaren så nu har jag önskat mig birdrag till det, visst var det väl en bra grej...får mig direkt att tänka på Björnsjö. Mormor och morfar hade en hammock och jag satt alltid i den när jag var liten, gunga är ju för mysigt och rofyllt!!  Sen gillar jag ju smycken oxå..vore kul att kunna sätta på sig ngt extra fint när man inte är hemma och ammar, byter bajsblöjor och blandar välling ..hihi fast det älskar jag ju oxå!!!

Nog om detta!!!

Jag har inte bloggat på ett tag, vet inte riktigt vad det beror på men tiden räcker liksom inte till för allt längre, det rullar på hela tiden och vips så ha en hel vecka gått. Hoppas på att kunna uppdatera mig lite mer ofta nu .

På lärdag ska vi på dop..Norah ska döpas, det är Maria & Jonas lilla prinsessa. Ska bli roligt att gå på dop nu innan vi själva ska ha ett. Den 4/4 är det dags för Lucas att döpas. Längtar tills vi får sätta på honom vår fin fina dopklänning...mamma sydde den till Elias,men sen har även Agnes haft den på hennes dop



Ni ser kanske inte hur välarbetad klänningen är på den här bilden men lite ser ni säkert...hur som hellst det är en fin klänning och mamma ska vara stolt att ha sytt den!!  Nu ska det bara broderas in ett nytt namn.... Lucas 2008.
 
Kram på er alla  //Sandra

Fredag den trettonde...oj oj !!!

Nja..jag är ju faktiskt inte vidskeplig av mig så att det är fredagen den trettonde bryr jag mig inte om.
Men hörrni...det är fredag igen, konstigt..nyss var det måndag. Härligt..veckorna går fort och snart är våren här. Idag är det toppenväder ute, några grader kallt och plusgrader i solen underbart!!

Idag har Agnes fått vara hemma från dagis för hon har hostat och varit vaken och orolig inatt, snorig är hon oxå fortfarande så jag kände att det inte vore rättvist att hon skulle behöva gå när jag ändå är hemma..nu får hon vara hemma och slappa och sova som hon behöver. Inte för att det är vad hon vill direkt,vara hemma från dagis menar jag . När jag sa till henne imorse att hon skulle vara hemma så sa hon (på sitt eget lilla språk) ....NÄ jag hä mamma!!!  Hihi hon ÄLSKAR dagis!!!

I helgen ska vi nog bara ta det lugnt, eventuellt så far vi en sväng till Ö-vik för vi har två ett åringar som vi ska gratta nästa vecka så några födelsedagspresenter ska vi köpa iaf. Felicia ,Theres och Fredriks lilla dotter, fyller år på fredag och sen Agnes lilla kusin Signe på lördagen.

Just nu sitter jag här vid våran lilla kontorshörna och donar lite med papper och kollar om jag kanske ska beställa några kläder till dopet, har hittat ett par fräna byxor till Agnes och ett par byxor till Daniel oxå. Barnen har jag lagt ute i vagnen för att sova, dom har sovit i en timme nu så jag ska nog ta och ta in Agnes snart annars blir det en lång kväll för henne. Lucas däremot han får sova vidare, igår sov han 4 timmar ute i vagnen i 17 graders kyla. Kollade på termometern när jag tog in honom och luften vid hans ansikte var 10 plus så det var härligt att veta.

Ha en mysig fredagskväll.
På spåret eller Let´s Dance...vad föredrar ni???

Kram på er!! //Sandra


Här sitter jag och donar lite. Vår lilla kontorshörna!!

Torsdag 12/2

Hej hej!! Vilket ljuvligt väder vi har idag....synd bara att det ska vara så kallt. Nu är kl 12.00 och det är 15 grader kallt  i skuggan, har just packat ner Lucas i Voksin ute på bron...lade ner en termomerter så jag vet hur kall luft han inandas..man vill ju veta så man kan vara lugn här inne medan han sussar där ute :). Var just ut och det är 4 grader kallt på termomertern nu...härligt!!!! Nä nu ska jag in till Kramfors och helghandla lite... ..hej hopp ;) Kram från mig!!




Kolmården 2008

Snö...snö snö!!

Det är SNÖ som är temat idag...så nu snöar det även på min blogg!!!  Jag som ville ha vår..det lär jag få vänta på ett tag!!

Helg !!

Igår lördag så tog vi en mysdag...for och handlade lite till  middagen och köpte lite fina tulpaner. Då är det helg för mig...blommor och god middag, då myser jag !!!
Jag har hittat en låt som jag tycker är bra.. Kelly Clarkson, Addicted. Så när vi var på väg till Ullånger för att handla på ville jag lyssna på den i bilen och digga lite, då säger Agnes...Nä mamma, lilla katt!!!!  Nä..... nu ska mamma lyssna på det här. Vad händer.. jo medan jag njuter av låtarna så sitter Agnes i baksätet och sjunger HÖGT...LILLA KAAAAAAAAT jag kunde inte annat än att börja tokskratta, jag hörde absolut inget av låtarna jag spelade bara Agnes sköna stämma;)

Så nu tänkte jag få lyssna på den...lyssna och njut ni me!!

Voksi påse!!

Voksipåsen är absolut den bästa investeringen till våra barn!!!  Skulle hellre vara utan vagnen än att inte ha voksin, den är överlägset bra, vi behöver aldrig fundera på om dom har för mycket eller för lite kläder! Idag har det varit mellan 10-15 grader kallt och Lucas har sovit i i bara body tjocktröja vantar och mössa, det är inte alls ett måste med byxor och sockar heller. Han är så där gosigt varm om kroppen när han vaknar, det enda som är lite kallt är kinderna och lilla näsan, friskt!! Han sover i snitt fyra timmar i vagnen ute och det är så skönt att man då verkligen kan lita på att han inte fryser eller svettas(han skulle förmodligen inte sova så länge ute då iofs ).



Snyggaste mössan är på så klart!!!  Faster Josefin har varit så otroligt duktig att stickat denna mössa och en kofta till, den används VARJE dag ska jag säga!!!  TACK Jossan!!!!!!

COOL BRUD!!!


Pulkåkning och grillning!!

I söndags så hade vi en mysig dag...vi var ute i solen, barnen åkte pulka medan vi (jag, Daniel, Linda och Stefan) grillade korv och stod på våran altan och kände hur solen värmde. Härligt!!!!
Daniel fick lov att ta ner tre superfina och stora istappar...kolla in vad fint!!!






TULPANER!!!

Så här fin bukett köpte jag i lördags..jag bara älskar tulpaner!!!




Prima ballerina!!

Gick på stan i Ö-vik och skulle hitta ett par jeans till Agnes men tyckte inte hitta det jag sökte efter..vill ju ha bekväma coola byxor och inte tajta/lågmidja på en tvååring direkt . Detta var vad jag och Agnes kunde hitta..inte direkt jeans men OJ så glad hon är över denna ballerina klänning, inte nog med att den är rosa med tyll på det är även en KATT på.
    

LOVELY!!! Appropå katt så vill Daniel gärna att hon ska fortsätta säga jao jao som hon alltid sagt men nu har det krypit in ett riktigt ord i hennes ordföråd. Hon vill gärna att man sjunger innan hon ska somna nu..låtarna som ligger på hennes topplista är "lille katt" och "bä bä vita lamm" , men när man sjunger den själv si så där 78 gånger om dagen och sen hör henne sjunga den ca 54 gånger själv så är jag inte på hugget att fortsätta att sjunga den när hon ska sova..jag börjar må illa nu när jag ska sjunga den....bläää. Så jag börjar att försöka sjunga "Trollmors vaggvisa" men då ligger hon och sjunger "lille katt" samtidigt och vad har jag då för val..oj oj det är underbart med barn ;)!! Men det är ju riktigt gulligt när hon sjunger "bä bä"...Bäbä jaja nä ja loll. Sååå sött!!!

RSS 2.0