SKIIIIIT OXÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ha då har jag klantat till mig REJÄLT !!!! Raderade alla bilder från arkivet just och tänkte inte på att alla bilder jag lagt ut på bloggen oxå försvinner då....f*n oxå vad jobbigt!!!  Nä nu skiter jag i att blogga mer, vad less jag blir...  Suck!!!!!
Hej då :(

Bakdag...

eller inte det är ju frågan!!  Som ni alla vet så hör inte bakning till mina favoritsysselsättningar, jag är dålig på det och jag tycker inte att det är det mista kul men ibland måste man ju...som nu tex , vi ska ju snart ha dop och vill ju gärna ha ngt att bjuda på. Vi får väl se om det bli idag eller en annan dag. Måste iaf spåna lite på vad jag ska baka, ska googla på enkla kakor så får jag väl se vad det blir!! 

Igår köpte jag en liten blomma till Agnes och OJ så glad hon blev!! 
Kramade om paketet och sa - jag blomma mamma!!
Hon var sååå glad över blomman så oj oj oj !!!
Imorse då hon vaknade och kom nerför trappen så tittade hon in i köket och såg blomman igen och sken upp som en sol igen ..BLOMMA!!!!   Ja så lite kan göra så mycket!!!


Ikväll blir det Robinson för hela slanten varvat med lite bakning ..kanske ;)

Nä... nu sover bägge barnen och nu ska jag passa på att ta en kopp te och njuta av lugnet, sen ska vi gå ut och plocka in lite björkris, köpte lite påskdun igår så nu ska jag dona lite på bron, och göra fint!!!  Ha en myspysig lördag!!

Babymassage!!

Idag var vi på babymassage igen, Lucas gillar det verkligen!! Han blir helt mosig och slö när vi är där, det är så mysigt!! Förra veckan var vi hem till Jette-Pia efteråt på lite fika, hon bor ute i Omne så det var en bit att åka och jag hade väntat mig trubbel för vi har världens dåligaste vinterdäck(trots att dom är nya) och det hade kommit mycket snö men dom hade nyskottat och vägen var fin så det gick toppen. Den här veckan var vi bjudna till en av de andra tjejerna på fika men jag kände mig alltför stressad och hade för mycket att göra så jag fick helt enkelt tacka för inbjudan och fara hem....vi skulle ta det nästa vecka istället.Kul!!!

Idag har jag pappersjobb framför mig...det är baksidan med egen firma...blä för allt pappersjobb!!!   Jag har starka funderingar på att söka mig en tjänst istället, tänk att få vara anställd och göra sina timmar på jobbet och slippa allt det där med papperen efteråt. Om det är ngn som vet av en frisörtjänst  i närheten lämna gärna ett avtryck på komentarer.
Nä men jag vet inte...det har ju sina fördelar oxå att vara egen, man styr liksom skutan själv men det är mycket annat ansvar oxå, jag vill liksom bara hålla på med det jag verkligen älskar och det är att jobba med hår. Ja ja nog om det ..tillbaka till pappersjobbet.

Förresten så måste jag ge vår son en liten klapp på axeln som dels vänder sig för fullt nu från rygg till mage och sen är han ju såååååå himla lättsam, sover mycket och när man ska lägga honom i vagnen när han sover lunch då lägger vi bara ner honom när han är vaken och drar ut vagnen och där ligger han och jollrar lite och sen somnar han. Så var aldrig Agnes..hon var lättsam men inte som Lucas, han är otrolig!!!! 
Idag känner jag mig dock lite trött...Lucas vaknade till och hade trubbel med magen vid 2 tiden inatt...sen kom han aldrig till ro riktigt utan vaknade om vart annat hela tiden tills 5 då fick han äta och sen somnade han om igen och sov till 9. Men ni kan ju fatta hur sliten jag känner mig idag...puh!!!  Jag som är van att få sova..och jag behöver mycket sömn jag. 

Snart är det vår hörrni !!!

Tänk när vi får plocka tussilago..oj oj det ska jag göra med Agnes i år, KUL!!!

Kram på er!!!

Utmaning!!!

1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver:Skog
3. Flicknamn: Suri
4. Pojknamn: Sami
5. Yrke: Stylist
6. Färg: Senapsgul
7. Klädesplagg: Sovplagg
8. Mat: Sommarsallar med avokado och bakon
9. Sak i badrummet:Stylingprodukter
10. Plats/stad: Stranden(plats)
11. En orsak att vara sen: Sovmorgon...ej planerad sådan *hihi*
12. Något man skriker: SÄKERT!!!
13. Film: Så som i himmelen
14. Något man dricker: Sockerdricka
15. Band: Sidenband (moaaaaahhh)
16. Djur: Siameskatt
17. Gatunamn: Solvägen
18. Bil: Seat
19. Sång: Som stormen river öppet hav
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Schlagerfestivalen

Jag utmanar Linda Westin, Caroline Gradin och Linda Enroth
 Det är alltså första bokstaven i ert eget namn som gäller hela leken ut ;)


Foton!!!

Lite mer bilder hemifrån!

Örhängen jag köpte för presentkortet jag fick av Fia&Ante, Helen&Leif, Mange&Linda


Den fina Orkidén jag fick av Mia & Uffe



Snyggt grytunderlägg som ser ut som en hällakaka!! Den fick jag av Ida & Micke med familj!



Ljuslyktorna fick jag av Håkan & Erika med familj.



Blomgruppen fick jag från Linda & Roger med familj..så himla fin,
dom vet verkligen vad jag gillar på Ullångers blommaffär.
Ljuslyktorna som står brevid fick jag av Malin & Johan.
Tack alla mina vänner...vi verkar veta exakt vad jag gillar.



Om man kan säga att en vattenkokare är snygg så är den här väldigt snygg!!! 
Den fick jag oxå av Fia&Ante, Helen&Leif, Mange&Linda



Hallå där..jag ska på konsert oxå..PINK, tjoho!!!!  Tack Carro, Terese&fredrik, Jonna&Jörgen!!! LOVE U!!



Presentkort på Spa på paradisbadet av Tessan,Mårten & Johan. Tror jag ska prova på floating!!

Floating i en timme ger lika djup vila som 4-5 timmars sömn och stresshormonet adrenalin minskar. Metoden frigör kroppens eget "lyckohormon" seratonin, och gör att koncentrationsförmåga och kreativitet förbättras.



Du behöver floating om du...


* Är stressad och utbränd

* Sover dåligt på nätterna

* Har whiplash

* Har spänningshuvudvärk

* Har spända axlar/nacke

* Har dålig blodcirkulation

* Har eksem eller psoriasis

* Är idrottare

* Har värk i kroppen t.ex. fibromyalgi

* Har tunga, påfrestande arbetsuppgifter

* Behöver koppla av inför ett viktigt uppdrag

* Är småbarnsförälder och har jobbiga nätter

* Ofta är förkyld och småkrasslig

* Är gravid och vill känna hur din baby har det

* Har suttit i många och långa sammanträden

* Eller om du ´"bara" vill ha en stunds ordentlig avkoppling.


Effekter av floating !


* Avspända muskler

* Bättre blodcirkulation

* Stärkt immunförsvar

* Klarare tankar

* Ökad kreativitet

* Bra stresshantering

* Smärtlindring

* Återhämtning

* Floating förbättrar idrottsprestationer och hjälper till att förebygga

   idrottsskador, ökar självläkning och återhämtningsprocessen.

Fick även an massa fina blommor..TACK alla ni jag är otroligt tacksam för allt jag fick, tyvärr så kan jag inte lägga upp allt för varken tiden eller utrymmet på bloggen räcker till men jag är OTROLIGT tacksam för allt. Kram på er !!


Helg igen...sååå härligt!!

I fredags så hade vi en toppendag. Först så var vi iväg på paradisbadet ..det var bara jag och Agnes från våran familj. Vi åkte dit med Carro, Terese och Felicia, Kicki & Olivia, Monika Korén och hennes familj. Hade riktigt mysigt.....det var första gången felicia badade och hon verkade njuta av det varma vattnet...hon somnade som en stock efter iaf!! *ler*
Efter badet så tog vi en härlig lunch på UH...så himla gott fika dom har alltså, jag åt lasange och Agnes fick pannkaka... smaskens!! Vi avslutade med en tur på stan, köpte en baddräkt till Agnes...i grevens tid kan man säga för badbyxorna var heeeelt slut, inte så underligt med tanke på hur mycket vi  badar *hihi*

 Det blev den här baddräkten från HM

På kvällen kom Jannice, Janne, Alva & Tilda på besök, det var roooligt!!!
Barnen lekte och hade roligt.  På kvällen åt vi nacokyckling..mumma!!
Jannice är ju gravid och det är inte så länge kvar tills bf och jag kan ju säga som så....vilken kula, snacka om att ha svalt en badboll...så underbart fin mage du har min vän!!!

Babysim

I torsdags var vi på babysim för första gången....såååå mysigt!  Lite synd dock att det är så himla korta stunder så här första gångerna ca 10-15 minuter, vissa barn är ju så små och vissa har aldrig badat så dom orkar inte så mkt.  Varje torsdag när vi badar så börjar man med att sitta vid bassängen och instruktören (i vårt fal Ritva) går igenom vad vi ska göra och för att undvika "olyckor" i badkläderna så byter vi om på dom små aldeles innan vi hoppar i. Jag var snabb på med badbyxorna, när det var dags att hoppa i vad händer då...jo bajset är ett faktum, det kom som skjuten ur en kanon, bajs heeela ryggen och benen fulla badbyxan!!!!  Tuuur att vi inte han i vattnet!!!*haha*
Ja ha då var det bara att börja om då...tillbaka in till omklädningsrummet  in i duchen för att spola av, snabbt in till kassan för att köpa en engångsblöjja, snabbt in igen till basängen. Ja då hade ju de där 10 minutrarna nästan gått...ja ja bättre flyt (hoho) nästa gång!! Nä då... men vi han med lite sång och lek med "skrutten" och mag/rygg läge!!  Lucas tyckte det var toppen kul att bada, nästa gång hoppas jag att vi kan få vara med på hela!!



Agnes på babysim...ska fota Lucas nästa vecka oxå. Jag var ensam i torsdags så det blev dåligt med foton men nästa vecka är Daniel med!!

fin fina födelsedagspresenter

fick jag på min födelsedag det haf jag ju redan berättat!!!  Här kommer lite bilder på några saker

Halsband av Daniel och barnen med Lucas och Agnes ingraverat...mmm lovely!!!


En mycket fin ring av pappa och Gudrun!!! 


Ett armband av min älskade syster med familj....amor vincit omnia.
På baksidan står det " Love you, systra mi"


Hammock...jäääää nu ska vi få en mysig sommar massor av sol och massor av mys i hammocken!!!

Nu måste jag gå hus i syn och fota allt annat fint som jag oxå fick!! Lägger in med bilder en annan dag...kram på er !!

onsdag 4/3

Tack alla som var här och firade mig på min 30 års dag...jag hade en sjukt härlig dag med masor av folk och mycket fina presenter och blommor. Behöver jag säga att det var TULPANER jag fick mest av...jag älskar den blomman den gör mig så himla glad!!!  Tack tack tack!!!!!!!

Den här veckan började med att vi hade vår första babymassage på måndagen och då är det ju så att man har bebisen liggandes framför en och så gör man strykningar över kroppen, olika delar varje träff och nu hade vi armarna och benen. Man ska berömma barnet när man känner att dom börjar att slappna av och till en början så tyckte väl Lucas att det var mest lite roligt och spännande att ligga naken och titta på allt runtomkring men sen fattade han verkligen galoppen...när jag var på sluttampen med benen så somnade han ifrån allt..han var som en degklump...lilla vännen gillade verkligen det där, han har inga problem att slappna av han inte!!! Efter föräldraträffen så gick vi mammor på Ullas och tog en fika..det blev årets första semla!!!  Mumma!!!!

Tröttnäsan!!

På eftermiddagen så gick jag och Agnes och badade...måste ju passa på nu när det är öppet på dagarna under sportlovet!! Bada det är på tio top listan av aktiviteter för Agnes..oj oj det kommer nog strax efter måla, eller låla som säger!!

Nu kan jag inte uppdatera er mer för tillfäller för vår son är hungrig!!!   hej hej


Utmaningen

Linda Enroth har utmanat mig!!

Utmaningen är inte svår utan du ska gå in bland dina foton
på datorn välja 6:e mappen och sedan ta den 6:e bilden och lägga in den
på din blogg. Samt utmana 6 andra =)

nu så ska vi se var jag kan bjuda er på ;)



Ja detta är min bild!! 
Caroline Gradin nyfixad  med snyggt, långt svart löshår!!! 

Jag utmanar
Linda Enroth (får man göra så..hm??)
Linda -syrran
Ida-kusin
Marianne-kusin
Dan-morbror
Carro Gradin

RSS 2.0