Ja ha..då är vardagen tillbaka!!

Men håll med mig om att det är ganska skönt...eller vad tycker du??!!  Jag tycker att julen är supermysig och rolig men det är ett lugn inom mig nu när den är över, ingen stress och inte en massa saker att inhandla och fixa. Nu är det nyår snart och det är inte alls lika mycket stress och planering inför som det är med julen.
Julen har varit toppen, vi firade den i Ramvik med Daniels familj och det var härligt.
Agnes gillade tomten, hon såg honom igenom fönstret när han kom och sen när han kom in så tog hon honom i handen och visade vart han skulle få sitta, hon är ju inte rädd ngt hon, inte "bangen" alls!!! Hon hade fullt upp med att hjälpa till att dela ut alla paket med Jossan...trots att det gick undan så tror jag att det tog över en timme att dela ut alla klappar...hur var det nu med sveriges "ekonomiska kris", ja ja julklappar är ROLIGA!!!!  Eller vad säger du Jossan ;)*hihi*

Tack alla ni, för alla fina julklappar vi fått. Agnes och Lucas har fått så mkt saker så det är otroligt...tack tack tack!!
Kram på er så länge!!! 

Nu är det jul!!!

Dan före dopparedan´... ja det är idag det!! 
Nu är vi nyss hemkomna från uppesittarkväll hos svärmor, vi fikade och surrade,
Daniel och Tomas drack lite wiskey (det var faktiskt jag som skulle behövt en rejäl en för min hals dock*ler*)
och Agnes lålade (målade) som vanligt!!
Imorgon ska vi träffa Linda, Stefan och Elias kl 10.00 då ska barnen få öppna lite julklappar och sen ska vi vara ute lite och åka pulka hade vi tänkt. 
Sen blir det firande med Daniels familj och släkt!!  

Ha en härlig jul...massor av mjukisar från familjen Östman

 

Mammas älsklingar!!!



God jul på er alla!!!!

Ja nu är vi snart på G!!

Efter mycket sjukdommar hit och dit så kör vi nu slutspurten med att jag kör en förkylning till och Agnes kör öroninflammation, sen är vi KLAR!!!  På riktigt... nu är vi klar, nu har vi väl ändå haft vårt tycker jag!!!??

Idag har vi stökat och bökat på här hemma, imorgon är det dags att slå in alla julklapparna som vi inhandlat.
Fatta att jag köpte en massa inslagningsprylar från panduro i oktober så det ska bli roligt att ta fram det och sätta igång, men ni vet ju hur det är... mycket blir ju inslaget redan på affären men några kan jag ju få pyssla lite extra med ändå ;)!!
Vi hade tänkt att vi skulle fara en sväng till Kramfors imorgon och handla lite mat och kanske strosa på lite om det är väder dvs, just nu regnar det och det är mindre roligt att gå på stan med två små barn då.
Vi var på en mysig promenad idag, härligt väder med lite snöfall. Lilla Lucas sov ute i voksin i tre timmar det var skönt för honom. Agnes har inte sovit alls idag, så nu är det dags att fixa lite välling och stoppa ner henne i sängen.
Vi hörs kanske senare..vem vet!!! 
Avslutar med att lägga in en bild på vår fin fina lykta som jag och Agnes gjort!!
Kram!


Vinter i all ära.....

Nä... jag brukar faktiskt vara en vinter fantast men nu hatar jag verkligen vintern och det som hör den till..tex magsjukan.
Jag har haft sån j*vla otur sen vi fick Lucas...som TUR är har han varit frisk och otroligt  nöjd (och det är ju igentligen det som är viktigt..att han är frisk). Först den där huvudvärken som jag blev inlagd för, sen en rejäl förkylning som Agnes oxå fick och till råga på allt det så fick Agnes magsjuka i går(söndag)...som ett brev på posten så fick jag det oxå så klart. Det är ju så jobbigt när ens barn blir sjuk...man vill liksom ta allt jobbigt ifrån dom. Nu börjar vi att pigga på oss så det känns skönt men jag har inte mycket kraft kvar nu..allt detta har hänt på två veckor så jag känner mig rätt slut nu faktiskt.  Men men som sagt börjar vi att pigga på oss nu ska jag sluta gnälla..*fniss*.

Nå ja... nu är det dags för mig att fixa lite med tvätten och amma en liten kille. Ha det gött!!

Julhandel

Idag har vi varit i Ö-vk och gjort den sista julhandlingen....vi hade bara lite kvar så vi kunde strosa på, ta en fika och sitta och ta det lugnt oxå. Så himla mysigt!! Veronka Åkerlund är ju en pärla..hon erbjöd sig att ta med sig Agnes på badhuset idag..och naturligtvis så fick hon följa med på det, för hur kul tycker en 2 åring att det är att julshoppa????!! Det var ju underbart för oss oxå..nu hade vi bara Lucas med oss och han sover ju mest!!

Mamma ringde idag och hade lite funderingar kring julen..man märker verkligen att hon inte är som förr..hon kommer inte ihåg det vi planerat eller de vi pratat om. Allt är annorlunda...det är sååå jobbigt.
Hon lever i en litet bubbla och har inte förmågan att se utanför den och det gör så ont.
Men i allt elände så är vi tacksamma över att hon lever. 

Det var allt för idag..vi hörs en annan dag!! Kram på er!! 

Hej hej !!

Hej ....det har blivit lite bloggande de senaste dagarna, jag har liksom annat för mig just nu!!
Att ha en liten hemma tar upp all tid man har ....eller åtminstonde stooor del och den tiden som finns kvar så är det matlagning, tvätt och mys med Agnes som gäller. Allt går bara bra här..Lucas är så himla nöjd, han äter och går upp i vikt som han ska och vi får sova bra på nätterna så mer kan man inte önska eller förvänta sig.

Nä hörrni vänner...nu kallar plikten, Lucas sitter hos pappa och suger på halsen så jag antar att han är hungrig *hi, hi*
Ha det gött...vi hörs!!!







Lucas

Nu har familjen Östman fått tillökning...denna gång var det en liten pojke som kikade ut!!  Så otroligt söt och liten var han. Nätt och bedårande..han vägde 2995 g och var 48,5 cm lång. Allt gick bra..kan bara säga att det är stoooooor skillnad  i jämförelse med när Agnes föddes..inte alls ngn skräck upplevelse denna gång utan lungt och fint och under (viss) kontroll. Vi for hem ett dygn efter att han blivit född så allt gick bra och vi mådde toppen!! Det tillstötte dock ett litet bakslag och det var efter drygt två dygn, jag fick då en biverkning av bedövningen jag haft...jag fick sk spinalhuvudvärk. Det var fruktansvärt att ha...ont, så in i norden, gjorde det så vi fick åka tillbaka in på bb igen och låg där sen i två dygn till innan huvudvärken tillslut började att ge med sig. Nu är vi hemma och myser dagarna i ända!!  Vår lilla Lucas är en mycket nöjd kille än så länge..sover bra och äter som en häst. Vi vågar inte ropa hej ännu..trodde aldrig att vi skulle kunna få ett barn till som kunde vara så nöjd som Agnes var men vi verkar ha tur..men som sagt vi ropar in hej ännu *ler*!!  Det var allt för nu.....hej hej !!


RSS 2.0